În zilele noastre se adeverește din ce în ce mai mult, că în spatele bolilor grave stă de fapt lipsă cronică de oxigen.

Simptomele lipsei de oxigen:

  1. Somnul nu este destul de odihnitor
  2. Capacitate scăzută de a face față stresului, nervozitate constantă
  3. Cefalee, meteo-sensibilitate

Simptomele lipsei de oxigen la nivelul sistemului nostru imunitar

  1. Infecții virale
  2. Răceli
  3. Infecții cu candida și alte ciuperci
  4. Alergie la polen și astm

Simptomele lipsei cronice, constante de oxigen

  1. Hipertensiune arterială
  2. Diabet zaharat
  3. Alterarea vederii
  4. Dureri lombare, probleme cu articulațiile
  5. Cefalee și migrene
  6. Boli cardiovasculare
  7. Depresie
  8. Infarct cerebral
  9. Revenire foarte lentă după naștere, operații și accidentări
  10. Astm
  11. Este un semn al lipsei de oxigen, dacă reacțiile adverse ale radioterapiei sunt accentuate
  12. Apariția varicelor, hemoroizilor
  13. Hiperaciditate gastrică

Opinie surprinzătoare a unui specialist despre lipsa de oxigen

  1.  „În cazul tuturor bolilor grave există o stare caracterizată prin lipsa de oxigen. Alimentarea insuficientă a țesuturilor cu oxigen este cu siguranță un semn al unei îmbolnăviri. Hipoxia sau lipsa de oxigen în țesuturi este baza oricărei boli degenerative.
  2.  Lipsa cronică de oxigen apărută în țesuturi se poate lega de probleme coronariene și de atacuri de cord. Dr. Parris Kidd a constatat, că oxigenul are un rol cheie în funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar, ca de exemplu: în formarea capacității de rezistență împotriva bolilor, bacteriilor și a virusurilor.” – Dr. Stephen Levine
Dr. Stephen Levine
  • „Cancerul are o singură cauză, iar aceasta fiind transformarea respirației aerobe (normale) a celulelor organismului în una anaerobă (în lipsa oxigenului). „– Dr. Otto Warburg, premiat de două ori cu premiul Nobel pentru cercetările lui în domeniului bolilor canceroase
Dr. Otto Warburg

Nivelul oxigenului din organismul nostru se poate măsura cu ajutorul Pulsoximetrului.

Există mai multe metode prin care putem să creștem nivelul de oxigen din organismul nostru. Terapie prin acupunctură, este utilizată exact pentru acest lucru. O altă metodă, folosită și de către sportivi, este așa numitul dopaj legal. Esența acestuia constă în faptul că, de la sportivi, se recoltează sânge, iar acest sânge este apoi îmbogățit cu oxigen și reintrodus în organism. Există clinici unde bolnavii sunt tratați în camere speciale de oxigen. Există mai multe metode prin care putem să creștem nivelul de oxigen în organismul nostru, iar cele mai multe dintre ele sunt destul de costisitoare pe termen lung.

Cel mai potrivit mod de a crește nivelul nostru de oxigen, și care pe termen lung este și cel mai ieftin, este terapia cu laser de joasă energie. Am mai vorbit despre acest dispozitiv și înainte, una dintre funcțiile lui este că poate îmbunătăți capacitatea de transportare a oxigenului a globulelor roșii, astfel crescând nivelul de oxigen la nivelul diferitelor țesuturi.

Surse: Kevin Edelman – Sa mori sanatos